Over mij

Wie ben ik?


Mijn naam is Yvette Loog, en ik heb 24 jaar ervaring in het onderwijs als leerkracht, ambulant begeleider en directeur/bestuurder. Naast mijn werk in het onderwijs help ik volwassenen en kinderen die vastlopen en behoefte hebben aan ondersteuning.

Met mijn bedrijf, YML Coaching, wil ik mensen helpen bij hun persoonlijke groei en nieuwe mogelijkheden verkennen. Ik geloof in het creƫren van de juiste mindset om te groeien , zodat we samen de wereld een fijnere (werk)plek kunnen maken.

Als enthousiaste, oplossings- en resultaatgerichte coach weet ik mensen in beweging te zetten en te motiveren. Ik houd van transparantie, authenticiteit, plezier en samenwerken, omdat ik geloof dat deze kernwoorden de basis vormen voor het bereiken van doelen. Dit geldt zowel voor persoonlijke als professionele ontwikkeling.

Ik heb ervaring met een diverse groep mensen, van verschillende leeftijden, achtergronden en uitdagingen. Ik maak graag gebruik van humor en soms een provocatieve aanpak om mijn coachees te inspireren en een spiegel voor te houden. Samen gaan we op zoek naar de beste manier om te groeien en het beste uit jezelf te halen.


Aanbeveling:


"Yvette is een coach die nuchterheid uitstraalt en oplossingsgericht is"

"Door de coaching heb ik geleerd om   prioriteiten te stellen" 


"Schatgravers is echt een heel leuk spel om mijn kind(eren) nog beter te leren kennen!"


"Mam, wanneer mag ik weer naar juf Yvette?"